ΜasterChef: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε να βρίσκονται τέσσερις αντί για τρεις παίκτες στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα, την Μαρίνα, την Αννούς και τον Αντώνη.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής το οποίο έπρεπε να ετοιμάσουν σε 120 λεπτά. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των κριτών αλλά και του καλεσμένου τους εκτός από το τελικό αποτέλεσμα έπαιξαν και η συγκέντρωση με την οργάνωση κάτι που φάνηκε να μην έχει ο Αντώνης.

Ο επίδοξος σεφ αν και αποτελούσε ένα από τα φετινά φαβορί, κυριεύτηκε από το άγχος και δεν κατάφερε να αποδώσει όπως θα ήθελε αποχωρώντας τελικά από τον διαγωνισμό.

“Λίγο νωρίς νομίζω. Το άγχος με κυρίευσε αλλά όλα καλά, φεύγω με ψηλά το κεφάλι” είπε ο Αντώνης στους τρεις κριτές μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ενώ μιλώντας στην κάμερα ανέφερε,”Είχα πολύ άγχος και φάνηκε, μου το είπαν και οι κριτές. Πάντα υπάρχει μια κακή στιγμή, το έχουμε δει και στα προηγούμενα MasterChef, αυτή ήταν η δική μου στραβή. Με κυρίευσε το άγχος”.

Πηγή:tlife.gr