Με πέντε λέξεις απαντά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε Χάρι και Μέγκαν μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη

Λακωνικά και ξεκάθαρα απάντησε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στον αδερφό του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και στη βόμβα που έριξαν με τη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, υπονοώντας σαφέστατα ότι η βασιλική οικογένεια έχει ρατσιστικές απόψεις.

“Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια”

Η απάντηση του Γουίλιαμ δόθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στο Λονδίνο.

Ο 38χρονος Δούκας του Κέμπριτζ βρέθηκε εκεί με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και ρωτήθηκε αρχικά από δημοσιογράφο αν έχει μιλήσει με τον αδερφό του.

“Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα το κάνω”, απάντησε. Στο ερώτημα για το κατά πόσο η βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστές, απάντησε: “Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια”.

Η συνέντευξη Χάρι – Μέγκαν

Στη συνέντευξη-κόλαφο στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική.

Η Δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Σάσεξ ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί”, είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Οπρα πίεσε για να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

Πηγή: thetoc.gr