Νεαρός «πετούσε» σε αυτοκινητόδρομο – Αυτή είναι η ποινή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, έξι βαθμούς ποινής και τρεις μήνες στέρηση της άδειας οδηγού, σε ένα πρόσωπο, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης λίγο πριν τις 11 το πρωί της 3ης Ιανουαρίου, περίπολο της ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, τον 24χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ στις 4 Ιανουαρίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εκδίκαση της υπόθεσης του.

Ακολούθως το Δικαστήριο όρισε την 20η Ιανουαρίου ως ημερομηνία συνέχισης της ακροαματικής διαδικασίας και επέβαλε στον 24χρονο στέρηση της άδειας οδηγού του για τρεις μήνες.

Το Δικαστήριο όρισε την 9η Μαρτίου ως ημερομηνία για συνέχιση της υπόθεσης ωστόσο αυτή αναβλήθηκε και ορίστηκε για σήμερα 29 Μαρτίου.

Ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, έξι βαθμούς ποινής και τρεις μήνες στέρηση της άδειας οδηγού, η οποία ξεκινά από την 21η Ιανουαρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ