«Νόμισα δεν θα ξαναέβλεπα το σπίτι μου» – Η μάχη Κύπριου με κορωνοϊό σε εντατική στο Ντουμπάι

Την δική του μάχη με τον κορωνοιό περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή του OMEGA Ενημέρωση Τώρα, Κύπριος ο οποίος διαμένει στο Ντουμπάι.

Όπως, ανέφερε ο κύριος Δημήτρης στις 17 του Ιανουαρίου άρχισε να νιώθει πόνο στα γόνατα και όταν ξεκίνησε να ανεβάζει πυρετό στο 39 -39,2 επισκέφθηκε μια τοπική κλινική και του εκαναν pcr στο οποίο βγήκε θετικός.

«Όταν συνέχισαν τα συμπτώματα πήγε σε ιδιωτική κλινική στην οποία του έδωσαν αγωγή.»

Τα συμπτώματα τις πρώτες 5 ημέρες ήταν τα συνηθισμένα.

«Την 5η μέρα όμως δεν ένιωθα καλά, ένιωθα δύσπνοια και όταν είδα πως ο κορεσμός του οξυγόνου μου έπεσε στο 94% κάλεσα ασθενοφόρο.»

Όπως ανέφερε ο κύριος Δημήτρης λόγω του ότι έπεφτε ο κορεσμός νοσηλεύτηκε στο θάλαμο Covid-19.

«Στην αρχή ήταν όλα καλά αλλά στη συνέχεια λόγω του ότι ανέβηκε η πνευμονία αναγκαστικά μπήκα στην εντατική και έμεινα διασωληνωμένος για 6 ημέρες.»

Γολγοθάς οι 6 ημέρες στην εντατική.

«Κάθε λεπτό στην εντατική νόμιζα πως δεν θα ξαναδώ το σπίτι μου.  Όταν λαμβάνεις το 80% του οξυγόνου από το μηχάνημα ξέρεις πως πλέον ο έλεγχος έχει ξεφύγει από τα χέρια σου.»

Με τον ίδιο να επισημαίνει πως, στο Ντουμπαί οι πλείστοι νοσηλευόμενοι ήταν νεαροί.

«Ο ιός υπάρχει και χτυπάει και τους νέους ανθρώπους, δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος πως θα τον επηρεάσει ο ιός. Έχω δει ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι ήταν γυμνασμένοι οι οποίοι έχασαν τη μάχη και έχω δει μεγαλύτερους οι οποίοι νίκησαν το ιό.»