Πάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: “Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία και μέχρι τα 23 δεν το είπα πουθενά”

Ο Πάνος Μουζουράκης έκατσε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, τα όνειρά του, τον έρωτα… Έκανε όμως και μια αποκάλυψη για το συμβάν που τον στιγμάτισε στα 14 χρόνια του και είχε να κάνει με σεξουαλική παρενόχληση…

Τα παιδικά του χρόνια: Γεννήθηκα στην Ελβετία, και ήρθαμε στην Ελλάδα, όταν ήμουν 8 ετών. Ο πατέρας μου ήθελε να μας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την Ελλάδα στο μυαλό μας σαν τον παράδεισο.

Στην εκπομπή μίλησε η κυρία Ελένη η μαμά του Πάνου. “Ήταν ήσυχος, συνεσταλμένος και έτρωγε πολύ είπε η μαμά του. Συχνά λιποθυμούσε. Στην αρχή τρόμαξα αλλά τελικά ήταν από τα νεύρα του”. Η μητέρα του μάλιστα αποκάλυψε πως τον άκουσε κάποιος να τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη και έτσι ξεκίνησαν όλα. “Εγώ του λέω να έχει επιτυχίες στη ζωή του και να μην καβαλήσει το καλάμι”! κατέληξε η μαμά του τραγουδιστή

Στα 14 ο μπαμπάς μου με έπιασε να καπνίζω και έβαλε το μεγάλο μου αδελφό το Μανώλη και με πήρε υπο την προστασία του ο μεγάλος αλλά μου άρεσε γιατί κάναμε παρέα. Για τον πατέρα μου έγραψα το μισό τραγούδι στο αεροπλάνο όταν έμαθα ότι αρρώστησε και το άλλο μισό στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι μαζεμένοι πάνω από το κρεβάτι του και μας είπε είμαι πλήρης μπορώ να φύγω και μας είπε να προχωράμε μπροστά. Τη μέρα που με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς έφυγε και νιώθω από πίσω μου ένα χάδι στην πλάτη και νομίζω ότι με χαϊδεύει η Μαρία και εκείνη κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου στέλνει ο μπαμπάς μου το σημάδι!

Πηγή:tlife.gr