Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Λεμεσού – Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας έλαβε σήμερα ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, ο οποίος είχε εισαχθεί προληπτικά, στις 24 Μαρτίου, μετά που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, «με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, σήμερα 29 Μαρτίου 2021», πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία.

Προστίθεται ότι έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του ιού, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει στον μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις «βαθύτατες ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με επιστημοσύνη και ιατρική επάρκεια, προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο, όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως, κατά τις ημέρες της νοσηλείας του».

Ευχαριστεί ακόμη, όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράσταση τους και τις προσευχές τους, όλο το διάστημα νοσηλείας του Μητροπολίτη Αθανάσιου και εύχεται «να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο».

Πηγή: ΚΥΠΕ