Πιστοποίηση ασφάλειας υγείας κατά του κορωνοϊού σε άλλα 3 υποστατικά Δήμου Στροβόλου

O Δήμος Στροβόλου ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε το πιστοποιητικό S&W CERT προστασίας και ασφάλειας της υγείας κατά του κορωνοϊού Covid -19 και άλλων μεταδιδόμενων νοσημάτων από την έγκριτη εταιρεία SWISS APPROVAL, έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Πιστοποίησης, σε τρία ακόμα υποστατικά του.

Συγκεκριμένα πιστοποιήθηκαν με το πρότυπο S&W CERT, το Πολιτιστικό Κέντρο- Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου, η Λαϊκή Αγορά Στροβόλου και οι Δημοτικές Αποθήκες.

Υπενθυμίζει περαιτέρω ότι είχαν ήδη πιστοποιηθεί οι διαδικασίες πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού Covid- 19 στο Δημοτικό Μέγαρο, το Δημοτικό Θέατρο και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η υπηρεσία του Δήμου επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους για υποστήριξη της προσπάθειας αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με τη σωστή τήρηση των διαδικασιών και την επίδειξη υψηλού αισθήματος ευθύνης από όλους συλλογικά και τον καθένα προσωπικά, θα ξεπεραστεί αυτή η πρωτοφανής κρίση που διέρχεται ο πλανήτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ