ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικά έργα στην Επαρχία Λευκωσίας

Οδικά έργα θα πραγματοποιεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην επαρχία Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 23/3/2021 μέχρι την Τετάρτη 31/3/2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών, από τις 8:00μ.μ. της κάθε μέρας μέχρι τις 6:00π.μ. της επόμενης μέρας, σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο Αυτοκινητόδρομος από την έξοδο Σιας μέχρι την είσοδο Αγ. Βαρβάρας θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την έξοδο Σιας προς τον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Επίσης, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, 2021 από τις 11:00 το βράδυ μέχρι και τις 6:00 το πρωί της επομένης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τη Λεωφόρο Βύρωνος.

Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρξει προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας από το ύψος των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη και από το ύψος των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Προδρόμου, μέσω παρόδιων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, καταλήγοντας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ