Σχεδόν λιπόθυμος ο 11χρονος που εντοπίστηκαν ναρκωτικά στον οργανισμό του – Τί ισχυρίζεται ο πατέρας του

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας αναφορικά με το 11χρονο αγόρι στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω οικογένεια απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία και τις αρμόδιες υπηρεσίες για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.  Μάλιστα τον 11χρονο εντόπισε σε πολύ κακή κατάσταση στο σπίτι του, λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας ο οποίος τους επισκέφθηκε, για επίβλεψη της κατάστασης.

Ακολούθως η λειτουργός κάλεσε την Αστυνομία  και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στο ΟΜΕΓΑ, το παιδί βρισκόταν με τον πατέρα του στο σπίτι, όταν εντοπίστηκε σχεδόν λιπόθυμο, με την Αστυνομία να περνά χειροπέδες στον 44χρονο πατέρα ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 4 ημερών.

Πάντως ανακρινόμενος  ο πατέρας αρνείται ότι έδωσε ναρκωτικές ουσίες στο παιδί, με τις εξετάσεις των αρχών να συνεχίζονται, ενώ ο 11χρονος βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

Πηγή: omegalive