ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «Δεν τάσσομαι υπέρ κανενός υποψήφιου»

Για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση και την αναμενόμενη εκλογική διαδικασία στο ΑΠΟΕΛ μίλησε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Σπυρίδης.

Είναι θετικό ή αρνητικό για εσάς που όλα δείχνουν εκλογική διαδικασία; Αφενός κάποιοι λένε ότι αυτό φέρνει διχόνοια, αφετέρου ότι είναι πράγμα υγιές: «Εγώ θεωρώ ότι πάντα είναι καλή μια εκλογική διαδικασία καθώς μόνο θετικά μπορεί αν φέρει και σας βγάλει πιο δυνατό».

Εσείς πως βλέπετε όλο αυτό που γίνεται με τις «σπόντες» στις ανακοινώσεις, είπε κάτι στην ανακοίνωση υποψηφιότητας του ο Θεόδωρος Κυριακίδης, απάντησε το ΑΠΟΕΛ και πάει λέγοντας: «Με θλίβει όλο αυτό και δεν πρέπει να γίνεται. Δικαιούται όποιος θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα και όλα θα κριθούν από την απόφαση των μετόχων. Όλοι αγαπούν το ΑΠΟΕΛ και θέλουν το καλό του, πάντα όσοι ήταν εκεί αγαπούσαν το ΑΠΟΕΛ».

Εσείς τάσσεστε υπέρ κάποιου, είτε αυτός είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης, είτε ο Θεόδωρος Κυριακίδης; «Όχι δεν τάσσομαι υπέρ κανενός, τάσσομαι μόνο υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει να το κάνει. Θεωρώ ότι και οι δύο μπορούν να προσφέρουν, είναι έμπειροι στα διοικητικά, δεν υπάρχει διαφορά. Κάποιος που ηγείται αν δει ότι δεν μπορεί να προσφέρει αποχωρεί και τον διαδέχεται κάποιος άλλος, είναι απλά τα πράγματα».

Πηγή: balla.com.cy