Στα χέρια της αστυνομίας ο διοργανωτής του κορωνο-πάρτι στην Επισκοπή

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο 27χρονος από την Πάφο, ο οποίος φέρεται να ήταν πίσω από τη διοργάνωση του κορωνοπάρτι της Επισκοπής.

Εντοπίστηκε γύρω στις 08:00, στην κατοικία του, και μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και είναι συνεργάσιμος με τους ανακριτές της υπόθεσης.

Ο 27χρονος ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι ενοικίασε την έπαυλη στην κοινότητα της Επισκοπής και τώρα η Αστυνομία συνεχίζει με την κατάθεση του στην οποία ο  27χρονος αναμένεται να  κατονομάσει τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στο πάρτι προκειμένου να καταγγελθούν για την παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας .

Μετά την ανάρτηση βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν προς  τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στο καρναβαλίστικο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν γύρω στους 30 νεαρούς οι οποίοι ανάρτησαν βίντεο από τη διασκέδαση τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την Κυριακή τόσο από τη Λεμεσό και στην συνέχεια από την Πάφο, αφού διαπιστώθηκε ότι το πάρτι διοργανώθηκε σε κατοικία σε κοινότητα της επαρχίας Πάφου η οποία εντοπίστηκε.