Στην Ad Hoc Επιτροπή της Βουλής θα συζητηθεί η λίστα του Γενικού Ελεγκτή για τα 22 ΠΕΠ

Η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των κομμάτων αποφάσισε την Πέμπτη ότι το  θέμα της λίστας του Γενικού Ελεγκτή για τα 22 Πολικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα θα συζητηθεί στην Ad Hoc Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διερεύνηση Θεμάτων που Αφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ΚΥΠΕ.

Επίσης η Σύσκεψη Αρχηγών κατέληξε στη σειρά και τον χρόνο που θα έχει το βήμα κάθε κόμμα κατά την αυριανή ολοήμερη ειδική συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο,, που θα είναι διάρκειας έξι ωρών.

Η ειδική συνεδρία θα αρχίσει στις 10.00 και θα τελειώσει στις 6.00 το απόγευμα, με δύο ώρες διάλειμμα το μεσημέρι από τις 13.00 μέχρι τις 15.00. Το πρωί θα έχουν το βήμα οι Αρχηγοί ή Εκπρόσωποι Κομμάτων και το απόγευμα θα έχουν το βήμα οι Βουλευτές που θα ορίσει ο κάθε κόμμα. Το ακριβές πρόγραμμα με τους ομιλητές αναμένεται να είναι έτοιμο αργότερα σήμερα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Σύσκεψη Αρχηγών δεν αποφάσισε μέχρι στιγμής για έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας, πλην των τακτικών συνεδριών, μέχρι την 22α Απριλίου που θα αποφασίσει την αυτοδιάλυση της ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών.

Πηγή: ΚΥΠΕ