Στην αστυνομία για απειλές ο Καραγιάννης – Τι έγινε στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στα της πρωινής συνάντησης που είχε η επιδημιολογική ομάδα με τον Πρόεδρο της δημοκρατίας αναφέρθηκε στο OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο καθηγητής Πέτρος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον κύριο Καραγιάννη φαίνεται πως  προχωρούν οι χαλαρώσεις στους χώρους εστίασης καθώς η ομάδα κατέθεσε τις απόψεις και εισηγήσεις της και πλέον εναπόκειται στην Κυβέρνηση για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις και να τις ανακοινώσει.

Ειδικά για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο ο κύριος Καραγιάννης είπε:

Ο πρόεδρος ήταν θετικός και δεκτικός. Από εδώ και πέρα εναπόκειται στο  υπουργικό στο τι θα αποφασίσει.  Δεν κατάλαβα ότι εκτροχιάζονται τα πράγματα.

Οι χαλαρώσεις στις 16 μήνα πρέπει να γίνουν στις κατάλληλες συνθήκες. Είναι κάτι που θα επεξεργαστούν οι επιτροπές των υπουργείων.

Σε σχέση με την εστίαση

Συζητήθηκαν οι αριθμοί εάν μπορούν να μείνουν οι ίδιοι ή να αλλάξουν. Δεν υπήρξε απόφαση στην παρουσία μας. Οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινωθεί αύριο.   Όλα θα εξαρτηθούν από τους χώρους καθώς και οι εξωτερικοί χώροι σε ποιο βαθμό θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Είτε θα υπάρξει διαφοροποίηση των αριθμών για να  λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί χώροι.

Η απόφαση θα πρέπει είναι οριζόντια και να αφορά όχι όνο τους χώρους εστίασης αλλά και άλλους χώρους.

Για γυμναστήρια

Δεν τέθηκαν ενώπιον μα αιτήματα για αυτά τα ζητήματα. Μπορεί  να τα συζητήσουν αύριο. Προσπάθεια είναι να μην ανοιχτούμε πολύ.

Οι σκέψεις ένα χρόνο μετά και ο απειλές…

Αν μου έλεγαν σήμερα θα το σκεφτόμουν δύο και τρεις φορές.  Δεν ανέμενα ότι θα εμπλεκόμουν σε τέτοιο βαθμό. Από την άλλη είμαι ο τύπος που δεν λέω ποτέ μου όχι. Κατ΄ επέκταση έχω φορτωθεί πολύ. Είναι και οι υπόλοιπες δραστηριότητες που προσπάθησα να μην σταματήσω.

Θεωρώ πως προσφέρω στον κόσμο παρά το ότι κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να νικήσουμε τον ιό.

Θεωρώ πικρόχολες τις επικρίσεις. Κάποιοι πιάνουν μία λέξη από όσα λες για να κάνουν ία επίθεση. Για αυτό δεν διαβάζω τίποτε πλέον από όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής.

Μάλιστα κάποιές επιθέσεις  που δέχθηκα στο διαδίκτυο ήταν και απειλητικές. Σε σημείο που έκανα και καταγγελία στην αστυνομία.