Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρίγκιπα Κάρολο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είχαμε μερικές αλλαγές στην διακόσμηση, ήθελα να τονίσω κάποιες πτυχές. Υπάρχουν και δυο γωνιές που αναζητούμε να φτιάξουμε για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη. Πιστεύω ότι η κρίση από την οποία έχει περάσει η Ελλάδα έχει δημιουργήσει ένα καλλιτεχνικό πυρετό. Τώρα όμως μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρετα να έρθετε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συζήτηση που είχε on camera, με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος σχολίασε τη σημερινή παρέλαση λέγοντας ότι ήταν εξαιρετική όπως εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός που διατηρούσαν καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρίγκιπα Κάρολο, επισκέφθηκαν την προεδρική φρουρά όπου έγινε επιθεώρηση και ξενάγηση σε έκθεση για την ιστορία της προεδρικής φρουράς.

Πηγή: protothema