Συνελήφθη 23χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών, τον περασμένο Ιούνιο, σε ανοιχτό χώρο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουνίου 2020, μέλη της ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, διενήργησαν έρευνες σε δύο υποστατικά και δέκα οχήματα, στη Λάρνακα, καθώς και σε ανοιχτό χώρο πλησίον των υποστατικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν κρυμμένα, σε διάφορα σημεία του ανοιχτού χώρου, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 8 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα. Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ύψους €13,730. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.