«Θα κουκουλωθεί η υπόθεση της Άντρης» (τί είπε για 14 ομάδες)

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» για όλα τα θέματα που… τρέχουν στην επικαιρότητα.

Για την αποκάλυψη της πρόεδρου της γυναικείας ομάδας της Λευκοθέας Λατσιών ‘Άννας Κυπριανού (διαβάστε ΕΔΩ) πως η ομάδα της έχει δεχθεί προτάσεις για στήσιμο αγώνων, είπε: «Είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει στην Κύπρο. Τροφοδοτήσαμε το Red Button και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Με την αλλαγή τη σύστασης της επιτροπής Δεοντολογίας έχουμε ένα κενό. Επικοινωνήσαμε για να δούμε ποιος λαμβάνει πλέον τα μηνύματα του Red Button, γιατί το γραφείο στην Αστυνομία έχει κλείσει. Γι’ αυτό δεν ξέρουμε πλέον πως να διαχειριστούμε αυτά τα πράγματα. Περιμένουμε από τη νέα επιτροπή να πιάσουν δουλειά. Το πρόβλημα δεν είναι σε εμάς, είναι πιο πάνω διότι δεν μπορούν βάση νομοθεσιών. Ανοίχτηκε ήδη μια υπόθεση και δεν ξέρουμε πότε θα εκδικαστεί, έχει εδώ και ενάμιση χρόνο».

Για την υπόθεση της Άντρη Ελευθερίου, είπε: «Θα κουκουλωθεί κι αυτή η υπόθεση. Με αυτά που βλέπουμε δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει αυτές οι υποθέσεις αλλά και χειραγώγησης αγώνων να εκδικάζονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όσοι θέλουν να τις κουκουλώσουν θα το πράξουν είτε καθυστερώντας είτε . Με αυτούς που έχουμε να κάνουμε υπάρχουν τεράστιες αδυναμίες».

Για τις προσπάθειες ομάδων για επαναφορά του σχεδίου 14 ομάδων στην Α’ Κατηγορία, επεσήμανε: «Θα συζητήσουμε το θέμα του αριθμού των ομάδων ή αν θέλετε καλύτερα της διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν ξεκάθαρο από την αρχή γιατί μια αύξηση των ομάδων σημαίνει αυτόματα και περισσότεροι παίκτες να αγωνίζονται. Είδαμε ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό, όμως υπάρχουν κάποια θέματα με τρόπος και τον αριθμών των 14 ομάδων. Δυστυχώς εκεί που καταλήγουμε είναι πως πίσω από αυτό το πρόβλημα είναι το οικονομικό. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Η ψαλίδα ανάμεσα σε ομάδες Α’ και Β’ Κατηγορίας είναι τεράστια. Αν θέλουμε να ακολουθήσουμε το μοντέλο των 12 ομάδων θα πρέπει να υπάρχει μια αντιστάθμιση στο οικονομικό».