«Θράσος, πού το ανακάλυψαν σε δύο νύχτες» – Πυρ και μανία οι δάσκαλοι με Υπουργείο για τις ευθύνες της διασποράς

Πυρ και μανία με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας είναι οι δάσκαλοι μετά τις Κυβερνητικές  επισημάνσεις πως τα κρούσματα σε σχολεία της Κύπρου προέκυψαν από εκπαιδευτικούς.

Ενδεικτικά τα όσα είπε το μεσημέρι μιλώντας στο omega και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο  Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ Χάρης Χαραλάμπους, ο οποίος χαρακτήρισε εξωφρενική την δήλωση από πλευράς Κυβέρνησης.

Ενδεικτικά ο κ. Χαραλάμπους επισήμανε:

Σε τεστ υποβάλλονται μόνο οι εκπαιδευτικοί. Μάσκες φορούν μόνο οι εκπαιδευτικοί  σύμφωνα με το διάταγμα. Έχουν τσουβαλιασμένα  τόσα παιδιά σε μία αίθουσα χωρίς εξαερισμό και χωρίς να προχωρήσουν σε μείωση των μαθητών της τάξεις. Έχουν το θράσος να υπονοούν ότι για την διασπορά του ιού ευθύνονται οι εκπαιδευτικοί. Πώς το ανακάλυψαν μέσα σε ένα δύο βράδια.

Εμείς λέμε εδώ και πολύ καιρό ότι έπρεπε να ληφθούν περισσότερα μέτρα στα σχολεία γιατί τα  τεστ από μόνα τους δεν είναι αρκετά.

Όταν σε ένα σχολείο 300 μαθητών και 25 εκπαιδευτικών, μόνο οι εκπαιδευτικοί κάνουν τεστ και φορούν μάσκες πως ανακάλυψαν ότι  δεν ήταν κάποιος μαθητής κρούσμα.  Είναι πραγματικά εξωφρενικό και ποιος ο λόγος να κάνουν αυτή την δήλωση. Για να κάνουν τα παιδία να πιστέψουν ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν κορωνοϊό; Ή να προκαλέσουν αναστάτωση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς.

Δείτε τα όσα χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαραλάμπους: