Τμήμα Δασών: Εξαντλήθηκαν τα δενδρύλλια

Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα δενδρύλλια που παρείχε δωρεάν στους πολίτες σήμερα το Τμήμα Δασών, το οποίο ευχαριστεί το κοινό για την άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή του και παρακαλεί όπως δεν προσέρχεται πλέον στα σημεία παραλαβής.

Στην ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών εκφράζει «τις θερμές του ευχαριστίες προς το κοινό για την άνευ προηγούμενου ανταπόκριση του στην πρωτοβουλία του Τμήματος για παραλαβή δωρεάν δενδρυλλίων και επέκταση του πρασίνου στον τόπο μας».

Ενημερώνει ότι η προσέλευση του κοινού στα σημεία παράδοσης των δενδρυλλίων ξεκίνησε 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη παράδοσής τους.

Εξηγεί ότι για αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης το Τμήμα εξυπηρέτησε τους πολίτες που προσήλθαν στα σημεία αυτά με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα δενδρύλλια να εξαντληθούν πριν από την προγραμματισμένη ώρα διάθεσής τους.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Δασών «παρακαλεί το κοινό να μην προσέρχεται πλέον στα σημεία παραλαβής δενδρυλλίων».

Διαβεβαιώνει παράλληλα ότι ανταποκρινόμενο στην μεγάλη επιθυμία του κοινού να συμβάλει στο πρασίνισμα του τόπου μας, το Τμήμα θα ανακοινώσει σύντομα νέα ημερομηνία διάθεσης δενδρυλλίων προς το κοινό.

Πηγή: ΚΥΠΕ