Το λάθος που «έκαψε» τους τρεις για το πτώμα στην Αθηένου – Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο

Αποκαλύψεων συνέχεια, αναφορικά με την υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης με θύμα γυναίκα,  το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε πρόχειρα θαμμένο σε χωράφι στην Αθηένου.

Με την Αστυνομία να περνά χειροπέδες σε 3 αλλοδαπούς ηλικίας 32, 31 και 36 ετών με τις κατηγορίες του φόνου εκ προ μελέτης και τη συνέργεια σε φόνο.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για οκτώ ημέρες.

Οσον αφορά τους συλληφθέντες, αυτοί φαίνεται να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο.

Όπως προκύπτει από τα υπό διερεύνηση στοιχεία το έγκλημα  διαπράχθηκε πριν από 5 με 6 μήνες στη Λευκωσία και η σορός της γυναίκας βρισκόταν σε υπόνομο εγκαταλελειμμένου υποστατικού  το οποίο εντοπίστηκε από τις αρχές, με τα μέλη της Υπηρεσίες εγκληματολογικών ερευνών να κάνουν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο  σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, οι   ύποπτοι αφού μετέφεραν και έθαψαν το θύμα στο χωράφι, επέστρεψαν ξανά έχοντας στην κατοχή τους καυστικό οξύ με σκοπό να κάψουν το θύμα.

Όπως φαίνεται οι δράστες αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το θύμα από τον υπόνομο λόγω της δυσοσμίας, με τις κινήσεις τους μάλιστα χωρίς να το ξέρουν να καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Αυτό φαίνεται να ήταν και το λάθος που τους «έκαψε».

Η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει αποκάλυψη των τηλεφωνικών δεδομένων των υπόπτων.
“ΚΛΕΙΔΙ” Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ 
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έχει το πρόσωπο που έδρασε ως ο πληροφοριοδότης στην Αστυνομία,  οποίος αποκάλυψε ουσιαστικά το έγκλημα στις αρχές και κατονόμασε τον 32χρονο Αιγύπτιο που συνελήφθη πρώτος.

Όσον αφορά τα κίνητρα αυτά παραμένουν άγνωστα ενώ οι αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής για να έχουν πλήρη εικόνα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.