Τροχαίο στη Λευκωσία – Σοβαρά τραυματισμένη μητέρα και τα δύο παιδιά της

Τις συνθήκες σοβαρής τροχαίας σύγκρουσης στην Λευκωσία, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονης και δύο παιδιών της ηλικίας 6 και 8 χρόνων, διερευνά η Αστυνομία.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς,στην κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, όπου η 27χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο, έχοντας ως συνεπιβάτες τα τρία της παιδιά, ηλικίας 8, 6 και 3 χρόνων, με το τριών ετών παιδί να βρίσκεται σε παιδικό κάθισμα. Σε σημείο του δρόμου, παρά την Ανθούπολη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο της 27χρονης συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η 27χρονη και τα τρία της παιδιά.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η 27χρονη και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 χρόνων, καθώς και η 27χρονη είχαν τραυματιστεί σοβαρά και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Το τριών ετών παιδί έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας.