Βιασμό από 40χρονο καταγγέλλει 23χρονος

Χειροπέδες σε 40χρονο πέρασε η Αστυνομία μετά από καταγγελία που υπήρξε εις βάρος του για βιασμό 23χρονου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το βιασμό του κατήγγειλε ο ίδιος ο 23χρονος. Μετά την καταγγελία το ΤΑΕ Λευκωσίας προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας το περασμένο Σάββατο από τον 23χρονο, ο οποίος συγκατοικεί με τον 40χρονο. Και οι δύο είχαν διατελέσει κατάδικοι στις Κεντρικές Φυλακές για σοβαρή υπόθεση και στη συνέχεια, μετά την αποφυλάκισή τους, αποφάσισαν να ενοικιάσουν μαζί διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μετά την καταγγελία, το ειδικό κλιμάκιο ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνά υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου, ενώ προχθές Κυριακή αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.

Παράλληλα, ο 23χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάστηκε ιατρικώς και τα όποια ευρήματα εντοπίστηκαν, θα καταγραφούν σε έκθεση που θα ετοιμαστεί για σκοπούς μελλοντικής δίκης.

Ο 40χρονος όπως αναφέρεται σε ανάκριση του αρνείται ότι βίασε τον 23χρονο. Την ίδια ώρα ο 40χρονος απόρριψε όλους τους ισχυρισμούς και ισχυρίστηκε ότι δεν συγκατοικούν.

Η Αστυνομία θα διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς του και αναμένεται μόλις εκπνεύσει η προσωποκράτηση του 40χρονου, τα μέλη του ΤΑΕ θα προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης με κατηγορίες για βιασμό και εξαναγκασμό σε άσεμνες πράξεις.