Άφησαν βρέφος κλειδωμένο σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Ενημερώθηκε η αστυνομία

Γυναίκα στην επαρχία Λεμεσού εντόπισε ένα βρέφος να βρίσκεται μόνο του μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο και με το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό όπως η ίδια είπε, και μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε το περιστατικό αυτό.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες για την ανάρτηση αυτή. Το περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία διεξήχθει χθες στις 16:50 το απόγευμα, στο Parking Υπεραγοράς στη Λεμεσό. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο σταθμός Πολεμιδιών.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που δημοσίευσε την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, ανέφερε πως καθώς έβγαινε από μία υπεραγορά και ήταν έτοιμη να βάλει τα ψώνια στο αυτοκίνητό της, άκουσε ένα κλάμα μωρού από το διπλανό αυτοκίνητο. «Επρόκειτο για νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο, στη ζέστη, καλυμμένο με κουβέρτα μέχρι το πρόσωπο, τις πόρτες κλειδωμένες και το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό. Μονομιάς προσπάθησα να βάλω το χέρι μου από το παράθυρό να φτάσω να το ξεκλειδώσω αλλά δεν φορούσε τον αγκώνα μου να περάσει. Ξαναπροσπάθησα, το έσπρωξα με δύναμη να μπει και κατάφερα και άνοιξα την πόρτα. Ξεσκέπασα το μωρό, φυρμένο στο κλάμα και στο δρώμα και το παίρνω αγκαλιά», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

«Το κρατούσα 20 λεπτά κι ακόμα να φανεί η μάνα του μωρού κι ο Θεός ξέρει πόση ώρα ήταν εκεί πριν το δω εγώ. Τελικά εμφανίζεται, έτσι χαλαρά, με τον άντρα της κι άλλα 2 μωρά (αλλοδαποί). Τα 2 μπορούσε να τα πάρει, το τρίτο που ήταν και βρέφος το άφησε στο αυτοκίνητο μόνο του!! Σκεφτείτε τι μπορούσε να πάθει το μωρό αν δεν το έβλεπα, ούτε να το σκεφτώ μπορώ. Και εγώ ρωτώ: Aυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν νου στον εγκέφαλο τους; Έχουν την αίσθηση τι σημαίνει να είσαι γονιός; Τι να πω άλλο, λυπάμαι πραγματικά και ευχαριστώ τον Θεό που με έστειλε στο σωστό τόπο την κατάλληλη στιγμή και βρέθηκα εκεί να βοηθήσω και να σώσω το μωρό!», ανέφερε στη συνέχεια.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: