Δ.Πόλης Χρυσοχούς: 250.000€ περίπου για ασφαλτοστρώσεις σε ετήσια βάση

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το έργο των ασφαλτοστρώσεων ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως η Τοπική Αρχή κάθε χρόνο προχωρεί σε ασφαλτοστρώσεις της τάξης των 200 με 250 χιλ. ευρώ. Ήταν, όπως είπε, αναγκαιότητα οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων για τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς, αφού, όπως εκτίμησε, τα προηγούμενα χρόνια δεν γίνονταν ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, η Τοπική Αρχή προχώρησε σε ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους που υπάρχουν κατοικίες στην Πόλη Χρυσοχούς, αναφέροντας, πως εάν κάποιοι δρόμοι έμειναν πίσω αυτή την χρονιά ή τις επόμενες χρονιές θα ασφαλτοστρωθούν.

Πρόσθεσε πως όλες οι αποφάσεις που έχει λάβει το δημοτικό συμβούλιο Πόλης Χρυσοχούς στο θέμα των ασφαλτοστρώσεων έχουν εκτελεστεί, σημειώνοντας πως ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς και οι υπηρεσίες του θέτουν προτεραιότητες και προχωρούν στην λήψη αποφάσεων.

Επεσήμανε τέλος πως στην νυν θητεία του το δημοτικό συμβούλιο Πόλης Χρυσοχούς έχει παράξει τεράστιο έργο, και επί όλων των θεμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ