Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει ότι πέρασε κορονοϊό και μιλά για τις αλλαγές που έφερε ο γάμος στη ζωή της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για το πώς κύλησαν οι ημέρες της καραντίνας, αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γάμος αλλά και στις φοβίες της.

Για το πώς περνάει την καραντίνα: “Δεν με ευνόησε ψυχολογικά. Εγώ στην πρώτη καραντίνα διαλύθηκα. Η ζωή μου τα έφερε έτσι που έγιναν αυτές οι αλλαγές στην προσωπική μου ζωή, που μου έδωσαν πολλή δύναμη και έτσι έχει ισορροπήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και μένει ανικανοποίητο ένα άλλο. Μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι και μου κάνει εντύπωση, γιατί τώρα λειτουργώ τελείως εφηβικά, δηλαδή έχω την τάση να κάνω πράγματα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα έκανα.

Έβγαινα πάρα πολύ, μου αρέσουν πολύ τα μπαρ, είναι μια διασκέδαση που τη θέλω στη ζωή μου αλλά τώρα αυτή η μανία που με έχει πιάσει δεν έχει καμία βάση στη συλλογικότητα. Προς το παρόν έχω δημιουργήσει ένα μπαράκι στο σπίτι μου και το ζω εκεί. Ακούω μουσικές και χαλαρώνω”.

Για το πώς πέρασε τον κορονοϊό: “Εγώ πέρασα covid και το πέρασα και σχετικά εύκολα, στο τέλος είπα “Δόξα τω Θεώ” γιατί απαλλάχτηκα λίγο από μια αγωνία και ένα φόβο κι από τη στιγμή που δεν ταλαιπωρήθηκα και πάρα πολύ λέω Δόξα τω Θεώ”

Για τις αλλαγές που έφερε ο γάμος στη ζωή της: “Για μένα, όπως εγώ θεωρώ τη συμβίωση και τη συνύπαρξη, ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου και δε σου κρύβω ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτή. Δεν ήταν ένα ζητούμενο, το οποίο αν δεν ερχόταν στη ζωή μου ένιωθα ότι θα διαλυθώ, όμως δεν περίμενα ότι όταν θα έρθει θα μου δώσει τόση δύναμη και ευτυχία. Και πέρα από δύναμη και ευτυχία, μου έδωσε και μια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ο τρόπος που με βλέπει και με εμπιστεύεται ο άνδρας μου με κάνει να πιστεύω και εγώ πως οτιδήποτε έρθει στη ζωή μου, που ενδεχομένως να μην ξέρω να το διαχειριστώ, γιατί είμαι και μοναχοπαίδι, ότι θα τα καταφέρω”.

Για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη: “Τον θεωρώ πολύ ιδιαίτερα μουσικό. Αυτό που τον χαρακτηρίζει στα πράγματα είναι ότι πάντα εμπεριέχεται τη μουσική. Μου αρέσει που είναι πολυδιάστατη προσωπικότητα. Εμένα μου ταιριάζει”.

Για τις φοβίες της: “Έχω κάποιους φόβους που είναι ανεξέλεγκτοι… Φοβάμαι όταν κάτι αρχίσει να μου αρέσει πάρα πολύ. Δηλαδή μια συνθήκη, η οποία με κάνει ευτυχισμένη, φοβάμαι τόσο πολύ μην τη χάσω που αρχίσω να την τσουρομαδάω”.

Δες το βίντεο:

Πηγή:tlife.gr