Επανασυνελήφθη 20χρονος για νέα υπόθεση ληστείας

Κοντά στην εξιχνίαση άλλης μιας υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λεμεσό, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στην επανασύλληψη 20χρονου, που τελούσε ήδη υπό κράτηση, σχετικά με υπόθεση απόπειρας ληστείας.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε σε περίπτερο, χθες βράδυ στη Λεμεσό. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Ακολούθως, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την πιο πάνω υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου και για υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 20 Απριλίου επίσης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.30μ.μ. της 20ης Απριλίου 2021, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε κατάστημα στη Λεμεσό και αφού πρόταξε μαχαίρι στην ιδιοκτήτριά του καταστήματος, άρπαξε χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε νέο δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.Άνοιξε η πύλη εμβολιασμού για τις ηλικίες 59-60