Επτά χρόνια φυλακή σε 21χρονο για υπόθεση 10 κιλών κάνναβης

Ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων, επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, σε 21χρονο κάτοικο Λεμεσού, τον οποίο έκρινε ένοχο σε υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Ο 21χρονος είχε συλληφθεί στις 28 Νοεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, κατά την οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους πέραν των 10 κιλών περίπου και ποσότητα κοκαΐνης βάρους μισού κιλού περίπου.

Συγκεκριμένα, στις 28 Νοεμβρίου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν σε περιοχή της Λεμεσού για έλεγχο δύο οχήματα, τα οποία οδηγούσαν ο 21χρονος και 34χρονος.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα δύο οχήματα ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 20χρονου, διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά την οποία εντοπίστηκαν 10 κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης, 483 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης και άλλα τεκμήρια.