Εργατικό ατύχημα Πάφου: Σοβαρή η κατάσταση υγείας του 46χρονου

Σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου περιγράφεται η κατάσταση της υγείας του 46χρονου, που τραυματίσθηκε την Τρίτη σε εργατικό ατύχημα στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 46χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, επικοινωνεί με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη γύρω στις 15:30, χτες το απόγευμα, όταν ο 46χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου, ασχολείτο με οικοδομικές εργασίες στην οροφή διώροφου κτιρίου στο Προδρόμι, ιδιοκτησίας 57χρονου, για επιδιόρθωση τοίχου γύρω από την οροφή του κτιρίου.

Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 46χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος πέντε μέτρων, αφού αρχικά κτύπησε σε τοίχο διπλανής κατοικίας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου, αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο 46χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο.

Η Αστυνομία απέκλεισε την σκηνή για τις αναγκαίες εξετάσεις, ενημερώθηκε το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας, λειτουργός του οποίου επισκέφτηκε την σκηνή για επιθεώρηση ενώ υπάρχει συνεργασία στην διερεύνηση της υπόθεσης. Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ