Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Αδειάζει” το Πρωινό για την επιστροφή της στο GNTM με μια φωτογραφία όλο νόημα

Με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ρεπορτάζ του Πρωινού. Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε πως εκείνη που θα αναλάβει την παρουσίαση του GNTM τη νέα τηλεοπτική σεζόν μετά την απομάκρυνση της Βίκυς Καγιά, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Κάτι τέτοιο ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, διαψεύδεται κατηγορηματικά από ανθρώπους του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Μάλιστα, η παραγωγή του GNTM, όπως μάθαμε, προσανατολίζεται σε πρόσωπο που μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί.

Λίγη ώρα μετά την προβολή αυτού του ρεπορτάζ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω μιας φωτογραφίας “αδειάζοντας” έτσι για ακόμη μια φορά το Πρωινό, (η πρώτη φορά που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο ήταν όταν η ίδια εκπομπή έκανε λόγω για χωρισμό από τον Snik).

Τότε η Ηλιάνα είχε επιλέξει να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της ενώ τώρα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της έγραψε: “Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις”.

Πηγή:tlife.gr