ΗΠΑ – Ιντιανάπολις: Συναγερμός για πυροβολισμούς σε κτίριο της FedEx – Πληροφορίες για θύματα

Συναγερμός σήμανε στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx αργά το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται τοπικό μέσο, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στις 23.30, κάνοντας λόγο για περιστατικό με πολλούς τραυματίες σε τοποθεσία κοντά στο αεροδρόμιο. Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δεν είναι ακόμα σαφές ούτε πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί από τα πυρά ούτε πόσο σοβαρά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του wishtv.com κάνουν λόγο για 5 νεκρούς.

 

Δεν είναι ακόμα σαφές ούτε πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί από τα πυρά ούτε πόσο σοβαρά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του wishtv.com κάνουν λόγο πάντως για 5 νεκρούς.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο, η αστυνομία εκλήθη στην περιοχή, όπου βρίσκονται πολλά ξενοδοχεία και εμπορικές επιχειρήσεις γύρω στις 23.10, έχοντας πληροφορίες για έναν ένοπλο που είχε ανοίξει πυρ.

 

Live video από ΜΜΕ της περιοχής δείχνουν να έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ο χώρος του πάρκινγκ έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

 

Πηγή: protothema