Πότε επαναλειτουργεί η πύλη εμβολιασμού

Εμβολιασμός κατά του COVID-19 Κρατική Έκθεση, Λευκωσία, Κύπρος Πολίτες εμβολιάζονται με το εμβόλιο κατά του COVID-19. // Vaccination against COVID-19 State Fair, Lefkosia, Cyprus Citizens are vaccinated against COVID-19.

Στις  17:00 το απόγευμα θα επαναλειτουργήσει η πύλη εμβολιασμού  η οποία τέθηκε εκτός μερικά μόλις λεπτά μετά το άνοιγμά της για διευθέτηση ραντεβού για τα άτομα των 61 και άνω.

Μέχρι και αύριο, Πέμπτη, στις επτά το βράδυ, θα μπορούν να προχωρήσουν σε διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω. Συγκεκριμένα θα διατεθούν 19,378 ραντεβού σε όλα τα Κέντρα Εμβολιασμού σε όλες τις Επαρχίες.

Σε ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρει ότι πράγματι, η Πύλη Εμβολιασμών Covid19 παρουσιάζει τεχνικά ζητήματα, λόγω του αυξημένου όγκου των αιτημάτων που υποβάλλονται ταυτόχρονα για διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό.

Το Υφυπουργείο εργάζεται εντατικά, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παρόχους υπηρεσιών, για άμεση επίλυση των εν λόγω προβλημάτων και παρακαλεί τους πολίτες όπως επιδείξουν υπομονή και κατανόηση.

Η πύλη έχει προσωρινά τεθεί εκτός λειτουργίας για επίλυση των ζητημάτων αυτών, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση για την ώρα επανέναρξης λειτουργίας της Πύλης.