Πρίγκιπας William – Kate Middleton και ο άγνωστος χωρισμός

Το ζευγάρι χθες γιόρταζε 10 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη.

Μπορεί ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σήμερα να κλείνουν 10 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου και να βρίσκονται πολύ κοντά στο να αναλάβουν και επίσημα το στέμμα, πολλά χρόνια πριν όμως η σχέση τους είχε περάσει από διάφορες δοκιμασίες μέχρι ο νεαρός Will να συνειδητοποιήσει πως η Kate ήταν η μοναδική για εκείνον.

Πολλοί βιογράφοι επιβεβαιώνουν πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να αναλάβει να σηκώσει στις πλάτες του τη βασιλεία καθώς η Kate είναι τόσο καλή στο να στηρίζει τον πρίγκιπα William, χωρίς να τον επισκιάζει, όπως ακριβώς έκανε ο δούκας του Εδιμβούργου για τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Και όπως όλοι γνωρίζουν δεν πρόκειται για μια εύκολη δουλειά.

Γνωρίστηκαν ως φοιτητές, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews. Η σχέση τους στην αρχή ήταν απόλυτα φιλική, μέχρι ο William να δει την Kate σε μια πασαρέλα, φορώντας ένα αποκαλυπτικό outfit. Αν και εκείνος προσπάθησε να κάνει την πρώτη κίνηση, η Middleton δεν έπεσε  τόσο εύκολα.

Ωστόσο, δεν πέρασε πολύς χρόνος πριν γίνουν ζευγάρι. Οι δυο τους περνούσαν μαζί πολλά σαββατοκύριακα να τα περνούν στο πατρικό της Middleton, ενώ εκείνη είχε παραβρεθεί σε σημαντικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας. Όμως, οι συνεχείς πιέσεις από τα μίντια για το πότε σκοπεύει να παντρευτεί και η ανωριμότητα των 22 ετών, είχαν φέρει πολύ συχνά τον πρίγκιπα William στο σημείο να απογοητεύει την Kate, η οποία υπέμενε μια κατάσταση που δεν ήταν ευνοϊκή για εκείνη. Οι παπαράτσι ακολουθούσαν κάθε τους βήμα ενώ μάλιστα το παρατσούκλι που της είχαν δώσει ήταν το Waitey-Katie.

Οι δυο τους αποφοίτησαν το 2005 και λίγα χρόνια αργότερα, ενώ ο κόσμος περίμενε την πολυπόθητη πρόταση γάμου (όπως και η Kate), ο δούκας του Cambridge αποφάσισε να χωρίζει τη σύντροφό του. Εκείνη προσπάθησε να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα, αν και τα μίντια να την κυνηγούσαν για μία φωτογραφία. Η Kate είχε εστιάσει στον εαυτό της και έδειχνε καλύτερα από ποτέ, κάτι που έκανε τον William να συνειδητοποιήσει ότι ήταν λάθος να την αφήσει. Έτσι, λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους, την κάλεσε σε ένα πάρτι στο Παλάτι και από τότε είναι μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε τελικά το 2010. Μάλιστα στη συνέντευξη τύπου που είχαν δώσει ο William είχε δηλώσει πως “ήμαστε πολύ νέοι. Ψάχναμε και οι δύο να βρούμε τους εαυτούς μας και να γίνουμε διαφορετικοί. Ψάχναμε να βρούμε τον δικό μας δρόμο και συγχρόνως μεγαλώναμε, έτσι χρειαστήκαμε λίγο χώρο, που λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο”.

Πηγή: madamegifaro. gr