Συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών και ξυλοδαρμού

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν σήμερα 42χρονος και 43χρονος, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών και ξυλοδαρμού 40χρονου. Συνελήφθηκε και το θύμα για την υπόθεση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος είχε κατήγγειλε προχθές στην Αστυνομία, ότι δέχθηκε επίθεση από τα δυο πρόσωπα, που τον κτύπησαν με σιδερογροθιές στο πρόσωπο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα στη μύτη και το άνω χείλος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Σύμφωνα με τον 40χρονο, οι δυο ύποπτοι τον προσέγγισαν και του ζήτησαν όπως παραδώσει ποσότητα ναρκωτικών, συνολικού μεικτού βάρους 143 γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού, πράγμα το οποίο αποδέχθηκε.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη του 42χρονου και του 43χρονου, για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, απαίτηση χρημάτων με απειλές και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Οι δυο οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο έξι ημερών, ενώ η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη του 40χρονου, σε σχέση με την υπόθεση των ναρκωτικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ