Σύλληψη 51χρονου στη Λεμεσό για εκρηκτικές ύλες, ναρκωτικά και κλοπιμαία

Ερευνα στην οικία 51χρονου, διενήργησε σήμερα η Αστυνομία Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν κυνηγετικά φυσίγγια, μικρή ποσότητα ναρκωτικών καθώς και περιουσία που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία ότι στην οικία του 51χρονου φυλάσσονταν όπλα, εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Εντοπίστηκαν 28 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διάφορα ασημικά και μπρούτζινα σκευή, καθώς και μισό γραμμάριο κρυσταλλικής ουσίας (μεθαμφεταμίνης), σε πλαστικό καλαμάκι.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 51χρονος δεν είναι κάτοχος άδειας κυνηγετικού όπλου, για να δικαιολογείται η κατοχή των φυσιγγίων, ενώ δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της περιουσίας που εντοπίστηκε στην οικία του.

Συνελήφθη, βάσει δικαστικού εντάλματος, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, εκρηκτικών υλών και περιουσίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ.

Πηγή: ΚΥΠΕ