Υπό κράτηση 68χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης διάρκειας έξι ημερών, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον γυναίκας ηλικίας 68 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ύποπτη συνελήφθη χθες από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό στην οικία της στην Λεμεσό, μέσα σε νάιλον συσκευασίες, ποσότητας κάνναβης και ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη με δικαστικό ένταλμα, στην οικία της 68χρονης, χθες το απόγευμα, από μέλη της ΥΚΑΝ. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κουζίνα της κατοικίας 16 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 34 γραμμαρίων, καθώς και άλλες 19 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

Στην κουζίνα του σπιτιού επίσης ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.

Για την ποσότητα ναρκωτικών που ανευρέθηκε, η 68χρονη πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται. Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό συνεχίζει τις εξετάσεις.