Α.Νεοφύτου: Αυτό είναι το δίλημμα

Μετά τη μάχη με την πανδημία, η χώρα μας ξεκινά τη μάχη για την οικονομία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος θεωρεί πως το δίλημμα στις εκλογές είναι αν θα επικρατήσουν αυτοί που μπορούν να διαχειριστούν αυτή τη μάχη ή το ΑΚΕΛ και οι «ομάδες της μόνιμης αντίδρασης και του μηδενισμού».

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Νεοφύτου είπε πως «τη μάχη με την πανδημία την κερδίσαμε ως Κύπρος και η χώρα μας είναι ανάμεσα στις δυο καλύτερες χώρες στην Ευρώπη στη διαχείριση, αλλά και στα αποτελέσματα της πανδημίας».

«Τώρα ξεκινάμε τη μεγαλύτερη μάχη, τη μάχη για την οικονομία, μια μάχη που είμαστε συνηθισμένοι να τη δίνουμε με αποτελέσματα θετικά», είπε και σημείωσε ότι το δίλημμα που τίθεται στις εκλογές της 30ης Μαΐου είναι «ποιους θα εμπιστευτεί ο λαός για να διαχειριστούν τη μεγαλύτερη μάχη που θα δώσουμε ποτέ για την οικονομία, έχοντας και το ταμείο ανάκαμψης των δισεκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ».

Χρειάζεται, συνέχισε, μια Βουλή που να εκπέμπει σοβαρότητα «και όχι φωνές που θα σαμποτάρουν την ανάπτυξη της χώρας και θα είναι τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις της και στην προσπάθεια να έχουμε ξανά δυνατή οικονομία».

Λέγοντας ότι οι αναφορές του ΑΚΕΛ για τη συσπείρωση του ΔΗΣΥ είναι προσβλητικές για τον Συναγερμικό κόσμο, ο Αβέρωφ Νεοφύτου διερωτήθηκε ποιο μήνυμα θέλει να στείλει το ΑΚΕΛ.

«Θα είναι ένα δυνατό ΑΚΕΛ να κάνει τι; Να είναι η δύναμη και ο πόλος δίπλα από άλλες ομάδες αντίδρασης για να κάνουν τι, στο κοινοβούλιο; Για να μπλοκάρουν τη μάχη για την οικονομία;», διερωτήθηκε ο κ. Νεοφύτου.

Ο κυπριακός λαός, συνέχισε, έχει να επιλέξει μεταξύ αυτών που μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα της οικονομίας, την κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και τον Δημοκρατικό Συναγερμό ή «του ΑΚΕΛ με τις δυνάμεις της μόνιμης αντίδρασης και του μηδενισμού».

Πηγή: ΚΥΠΕ