Διαμαρτυρήθηκαν για τη νησίδα καταστηματάρχες και κάτοικοι στη Νίκου Παττίχη

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται καταστηματάρχες και κάτοικοι της οδού Δέσποινας και Νίκου Παττίχη, στη Λεμεσό, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατασκευή κτιστής νησίδας.

Καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής, πραγματοποίησαν στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου εκδήλωση διαμαρτυρίας. Κρατώντας πανό, οι διαμαρτυρόμενοι αξίωσαν τη ξήλωμα της νησίδας. Ζητούν συνάντηση με τους αρμόδιους για συζήτηση των προβλημάτων που, όπως ισχυρίζονται, προκύπτουν από την κατασκευή της νησίδας.

Σε δηλώσεις του ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, έκανε λόγο για καταστροφή της εμπορικότητας του δρόμου. «Θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο εδώ αλλά οπουδήποτε γιατί οι νησίδες είναι η καταστροφή των καταστηματαρχών και δημιουργούν προϋποθέσεις για να επωφελούνται οι υπεραγορές».

Εκ μέρους των καταστηματαρχών, ο Πόλυς Καττάσιης ανέφερε ότι θα «συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωση τους. Εννέα μήνες μετά την κατασκευή της νησίδας, μόνο οικονομική καταστροφή στους καταστηματάρχες έχει επιφέρει, κυκλοφοριακό χάος και αφάνταστη ταλαιπωρία στους διερχόμενους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, στην περιοχή υπήρχε διακριτική παρουσία της αστυνομίας. Η διαμαρτυρία έληξε χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ