Φονικό στη Γερμασόγεια: Η νεκροτομή θα ρίξει φως στην υπόθεση

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται όλοι οι καταζητούμενοι για την υπόθεση φόνου του 46χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Γερμασόγεια, μετά από συμπλοκή σε οικία.

Αρχικά συνελήφθη ζεύγος αλλοδαπών, 40 και 43 χρόνων, ένοικοι της οικίας, στην οποίαν είχε μεταβεί το θύμα, μαζί με 35χρονο και 31χρονη. Οι δυο τελευταίοι, που είχαν εγκαταλείψει τη σκηνή μετά τη συμπλοκή και τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου, εντοπίστηκαν χθες βράδυ. Ο 35χρονος συνελήφθη, ενώ το ένταλμα σύλληψης της 31χρονης αναμενόταν να εκτελεστεί μετά από εξέταση της από γιατρούς των Α’ Βοηθειών του ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε.

Με βασικό ύποπτο τον 40χρονο ένοικο της οικίας, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ενώ οι εξετάσεις και οι ανακρίσεις συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 46χρονου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θύματος, που φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αναμένεται να διακριβωθούν με την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ