Γ.Λιλλήκας: Με τη συμμετοχή και τις σωστές αποφάσεις μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα ως κοινωνία

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε πράγματα είναι ως κοινωνία να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Λιλλήκας είπε πως το σύστημα διακυβέρνησης που έχουμε, της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, δεν δίνει στους πολίτες πολλές ευκαιρίες να εκφράσουν την άποψη τους καθώς και την βούληση τους με τρόπο που να έχει αποτέλεσμα.

Η εκλογική διαδικασία, σημείωσε, είναι η μόνη περίπτωση όπου ο πολίτης μπορεί να εκφράσει την βούληση του, να κάνει τις επιλογές του και οι αποφάσεις του να έχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

«Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε πράγματα είναι ως κοινωνία, ως πολίτες, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις αλλά και να συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες», είπε και κατέληξε: «Αν θέλουμε να έχουμε μια Βουλή τα επόμενα 5 χρόνια με Βουλευτές που να είναι ικανοί, άξιοι και να έχουν ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία, τότε θα πρέπει σήμερα όλοι οι πολίτες με την ώριμη και υπεύθυνη ψήφο μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πάει η χώρα μας μπροστά».

Πηγή: ΚΥΠΕ