Μ.Σιζόπουλος: Δεν αλλάζει τίποτα με την αποχή

Σήμερα οι πολίτες καλούνται να εκφράσουν με τη ψήφο τους και να υλοποιήσουν το υπέρτατο δικαίωμα που τους δίνει η Δημοκρατία, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος είπε πως «με την αποχή δεν αλλάζεις τίποτα, με την αποχή διαιωνίζεις την κατάσταση όπως είναι σήμερα, αν δεν την ενισχύεις».

Μιλώντας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λανίτειο Λύκειο – Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κέντρο Ε΄), ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε πως «αντιλαμβανόμαστε το θύμο, την απογοήτευση και την απόγνωση των πολιτών, λόγω των σοβαρών κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού μας, λόγω ακριβώς της οικονομικής κρίσης που έπληξε την πατρίδα μας το 2012-2013, αλλά και των επιπτώσεων από την πανδημία».

«Όμως αυτή η απόγνωση και αυτός ο θυμός δεν θα πρέπει να τους οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και λανθασμένες επιλογές», συνέχισε και κάλεσε τους πολίτες «με σύνεση, με ψυχραιμία, να κάνουν σωστές επιλογές για το μέλλον τους».

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι «με την αποχή δεν αλλάζεις τίποτα, με την αποχή διαιωνίζεις την κατάσταση όπως είναι σήμερα, αν δεν την ενισχύεις» και πρόσθεσε πως «αν θέλουμε να αλλάξει κάτι, πρέπει εμείς πρώτα να κάνουμε κάτι».

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είπε, «είναι το πιο απλό και το πιο εύκολο, με σύνεση και υπευθυνότητα, να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να εκλέξουμε αυτούς τους εκπροσώπους που θεωρούμε ότι μπορούν να μας εκπροσωπήσουν καλύτερα».

«Την ίδια στιγμή, εμείς τα κόμματα, πρέπει να αντιληφθούμε επιτέλους ότι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα περιθωριακά ζητήματα και να επικεντρωθούμε στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα και το λαό», κατέληξε στη δήλωση του ο κ. Σιζόπουλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ