Πρασίνισαν και το νοσοκομείο οι Ομονοιάτες

Εκτός από τους δρόμους της Λευκωσίας και των άλλων πόλεων, το ΓΣΠ και το προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, χθες βράδυ πρασίνισε και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ειδικότερα οι πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου Λευκωσίας δέχθηκαν όλη την νύκτα δεκάδες νεαρούς Ομονοιάτες. Ντυμένοι όλοι με τα πράσινα και άλλα διακριτικά της ομάδας της Λευκωσίας, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον χώρο. Μέχρι το πρωί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αγωνιζόταν να περιθάλψει μεγάλο αριθμό προσώπων, που έφταναν από το προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» στο Γέρι.

Άλλοι με ελαφρά τραύματα και άλλοι μεθυσμένοι κατέφυγαν στις πρώτες βοήθειες για περίθαλψη. Τα ασθενοφόρα, ιδιωτικά και κρατικά, μετέφεραν συνεχώς τραυματίες, ενώ πολλοί κατέφυγαν στο νοσοκομείο και με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Οι τραυματισμοί προήλθαν κυρίως από κροτίδες, αλλά και από πτώσεις. Επίσης πολλοί είχαν καταφύγει από νωρίς το απόγευμα στο ποτό με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το αλκοόλ να πλημμυρίσει τις φλέβες τους και να χρειαστούν περίθαλψη. Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των τραυματιών, παρατηρήθηκε κάποια σχετική καθυστέρηση στην περίθαλψή τους. Πάντως δεν υπήρξαν παράπονα ή απρόοπτα και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι.