Πρίγκιπας Χάρι: Η νύχτα που το παλάτι του Μπάκιγχαμ έστειλε την αστυνομία στο σπίτι του

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα του TMZ ο πρίγκιπας Χάρι έμαθε για τον θάνατο του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, με επεισοδιακό τρόπο.

Δεδομένου ότι ζει στο Λος Άντζελες, όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ώρας, το παλάτι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει για το δυσάρεστο γεγονός και σίγουρα δεν ήθελαν να το μάθει από τα ΜΜΕ.

Αρχικά, οι αξιωματούχοι της πρεσβείας της Μεγάλης Βρετανίας στην περιοχή προσπάθησαν να τον επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Χάρι, μετά από εντολή του παλατιού αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ήταν πολύ αργά το βράδυ όταν αξιωματούχοι προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον πρίγκιπα Χάρι προκειμένου να του πουν ότι ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, έφυγε από τον ζωή.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι το Μπάκιγχαμ δεν ήθελε να μάθει ο Χάρι για τον θάνατο του παππού του από τα ΜΜΕ, έτσι η πρεσβεία μη έχοντας άλλη επιλογή επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές.

Το Μπάκιγχαμ έστειλε την αστυνομία στο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν

Ετσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Σάντα Μπάρμπαρα στο Λος Άντζελες και τους ενημέρωσαν ότι έπρεπε επειγόντως να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία.

Όπως τονίζει το TMZ, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο πρίγκιπας Χάρι είχε κλειστό το κινητό του ή απλά δεν… απαντούσε στις πολλές κλήσεις που του έκαναν.

Με το που πληροφορήθηκε το γεγονός ο Χάρι έφυγε άμεσα για την Αγγλία, προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του.

Πολλοί μάλιστα θεώρησαν τότε ότι αυτή θα ήταν μια καλή αφορμή για να μια γίνει μια πρώτη προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας του πρίγκιπα με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, μετά την συνέντευξή του στην Όπρα και την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Και ενώ φάνηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν πιθανό, πριν από λίγες μέρες ο Χάρι “ξαναχτύπησε” εξαπολύοντας νέα δριμεία επίθεση προς το παλάτι.

Στην νέα συνέντευξή του ο Χάρι έριξε μια άλλη πυρηνική “βόμβα” στη Βασιλική Οικογένεια, κατηγορώντας τους για “απόλυτη σιωπή” και “παραμέληση” όταν η Μέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις, ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος τον έκανε να “υποφέρει” ως παιδί, ενώ επέμεινε ότι κανείς δεν θα τον εκφοβίσει για να σιωπήσει, την ώρα που το παλάτι τους παγίδευσε, τους λεηλάτησε και τους εγκατέλειψε, όπως ανέφερε.

Πηγή: thetoc.gr