Σεντώνας: Το ΑΚΕΛ ισοπεδώνει και απαξιώνει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται

Το ΑΚΕΛ ισοπεδώνει και απαξιώνει ολοκληρωτικά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση, το σύστημα υγείας και οι πολίτες, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, σε γραπτή του απάντηση προς το ΑΚΕΛ.

“Σήμερα, από νωρίς το πρωί, είχαν έτοιμη την ανακοίνωση ισοπέδωσης, αλλά δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν να επιβεβαιωθεί η εκτίμησή τους. Έχουν διευθετηθεί σήμερα, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της πύλης, πάνω από δέκα χιλιάδες ραντεβού για εμβολιασμό”, σημειώνει ο κ. Σεντώνας.

Προσθέτει πως “ο στόχος του ΑΚΕΛ είναι απλός. Παραβλέπει τη μεγάλη εικόνα και παρουσιάζει αυτό που θα ήθελε να είναι η αλήθεια”.

“Η αλήθεια είναι αυτή που βλέπουν οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί, οι χιλιάδες ασθενείς που έτυχαν νοσηλείας. Η αλήθεια βρίσκεται στη σύγκριση της χώρας μας με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου και τις πιο πετυχημένες στη διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης”, σημειώνει ο κ. Σεντώνας.

Επισημαίνει πως “δεν αποτελεί έκπληξη για το ΑΚΕΛ ένα ακόμη πράγμα. Το γεγονός ότι, ενώ επικρίνουν τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση, δεν προτείνουν κάτι άλλο. Δεν έχουν πρόταση, έχουν άρνηση”.

Πηγή: ΚΥΠΕ