Σοβαρά τροχαία στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα

Ένας 20χρονος που κινδυνεύει να χάσει το πόδι του και ένας 46χρονος πολυτραυματίας, είναι τα θύματα δυο σοβαρών τροχαίων που σημειώθηκαν χθες βράδυ, με διαφορά λίγης ώρας, στη Λεμεσό.

Στο πρώτο τροχαίο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή κοπέλα, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας 20χρονου, όταν αυτή επιχείρησε να στρίψει, στη συμβολή των φώτων τροχαίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, με την οδό Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου,

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο άτυχος νέος, που έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ η μοτοσικλέτα του μοιράστηκε στα δυο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να σώσουν το πόδι του.

Λίγα μέτρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στα επόμενα φώτα τροχαίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, προσέκρουσε σε περιπολικό της Αστυνομίας, που είχε αποκόψει την κυκλοφορία, για διευκόλυνση των εξετάσεων στη σκηνή του τροχαίου.

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ, όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός ήταν θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ και νάρκοτεστ και συνελήφθη.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Γρίβα Διγενή, όταν αυτοκίνητο, τύπου SUV, εισήλθε σε υποστατικό ενοικίασης αυτοκινήτων, τραυματίζοντας σοβαρά 46χρονο.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, «23χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του με βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε σε όχημα που βγήκε από πάροδο και ακολούθως, καρφώθηκε βίαια σε προθήκη καταστήματος, όπου τραυμάτισε 46χρονο υπάλληλο».

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα δυο σοβαρά τροχαία συνεχίζονται σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ