Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Μανδριών-Κοιλανίου, με θύμα τον 69χρονο, Ανδρέα Αυγουστή από τη Λεμεσό.

Ο άτυχος 69χρονος με συνεπιβάτιδα την 68χρονη σύζυγό του, γύρω στις εννέα το πρωί και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό δεκαπέντε μέτρων.

Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει το ζεύγος που κατέπεσε στον γκρεμό, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε ότι, «από την πτώση ο 69χρονος που δεν ήταν δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας του καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ενώ η 68χρονη σύζυγος και συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη».

Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος τροχαίας, υπενθύμισε πώς, «η ζώνη σώζει ζωές και καλώ τους οδηγούς εκτός που το να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, προτού εκκινήσουν τη μηχανή του οχήματός τους να βάζουν τη ζώνη ασφαλείας. Η ζώνη προστατεύει ζωές. Το είπαμε πάρα πολλές φορές ως Αστυνομία».

Πηγή: reporter.com.cy