Υπό κράτηση 41χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, χθες μεταξύ των ωρών 7μ.μ. – 11.30μ.μ, διενήργησαν συντονισμένες έρευνες για εντοπισμό προσώπων, τα οποία πιθανόν να εμπλέκονται σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν σε ισόγειο πολυκατοικίας επτά πρόσωπα, εκ των οποίων τα τρία, όπως διαπιστώθηκε διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα ενός εκ των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων, χρυσαφικά, πορτοφόλια, τσάντες, ποσότητα ενδυμάτων και υποδημάτων, καθώς και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και δύο υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2019-2021 στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.