Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχή ναρκωτικών

Υπό κράτηση τέθηκαν τέσσερα πρόσωπα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, εισαγωγής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 8.45 χθες βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος με συνοδηγό 31χρονη. Για την οικία και τα οχήματα των πιο πάνω προσώπων, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα έρευνας.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 18 μπουκαλάκια τα οποία περιείχαν ουσία, η οποία πιστεύεται ότι είναι παράγωγο της κάνναβης, ενώ στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός σκευασμάτων με ουσίες, οι οποίες επίσης πιστεύεται ότι είναι παράγωγα κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην εν λόγω οικία, αφίχθηκε στο μέρος αυτοκίνητο που οδηγείτο από 24χρονο με συνοδηγό 45χρονη. Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ποσότητα κάνναβη βάρους 530 γραμμαρίων.

Όλα όσα εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ τα τέσσερα πρόσωπα, συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ