Αβ.Νεοφύτου: Τέλος τα παζάρια ο ΔΗΣΥ θα έχει υποψήφιο για προεδρία Βουλής

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει ξεκάθαρη θέση για το θέμα της προεδρίας της Βουλής και θα ανακοινώσει αύριο την πρότασή του, χωρίς παζάρια και συναλλαγές, είπε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, στο περιθώριο περιοδείας στη Λεμεσό με τους βουλευτές του ΔΗΣΥ Λεμεσού, σε ΕΒΕΛ και ΣΕΚ, ο κ .Νεοφύτου είπε ότι, ως ΔΗΣΥ, «έχουμε ξεκάθαρη θέση» και πρόσθεσε «πρώτον, μακριά από παζάρια, δεύτερον μακριά από οποιεσδήποτε συναλλαγές».

«Και να μην παρεξηγούμε τη συνεννόηση την απαραίτητη, για το καλό της χώρας, με παζάρια και συναλλαγές. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν», συμπλήρωσε. Πρόσθεσε ότι ο ΔΗΣΥ θα πει αύριο «καθαρά πράγματα, καθαρή πρόταση, με καθαρό πρόσωπο. Ο ΔΗΣΥ θα έχει υποψήφιο μέχρι τέλους».

Απευθυνόμενος στην κοινωνία και στους πολίτες, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως έχουν στείλει ένα μήνυμα και «το μήνυμα έχει ληφθεί και θα το δείτε με πράξεις».

Σε παρατήρηση ότι για να εκλεγεί υποψήφιος του ΔΗΣΥ στην προεδρία της Βουλής, απαιτούνται και ψήφοι από άλλα κόμματα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου απάντησε ότι «νομίζω, γνωρίζουν οι πάντες ότι ξέρω καλά τις διαδικασίες και τι θα συμβεί στη Βουλή».

Πηγή: ΚΥΠΕ