Η Σαρλίν «αγνοείται»: Τι συμβαίνει με την εξαφανισμένη θλιμμένη πριγκίπισσα

Τα προβλήματα ανάμεσα στην πριγκίπισσα Σαρλίν και τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό είναι γνωστά εδώ και καιρό, με αποκορύφωμα τις φήμες για την 15χρονη κόρη του συζύγου της, την οποία απέκτησε από παράνομη σχέση ενώ οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε όταν πριν από λίγους μήνες, η πριγκίπισσα του Μονακό, μια από τις πιο εντυπωσιακές γαλαζοαίματες στον κόσμο έκανε μια ακραία αλλαγή στην εμφάνισή της ξυρίζοντας το κεφάλι της, την οποία πολλοί χαρακτήρισαν ως κραυγή αγωνίας για την ψυχική της υγεία.

Τους τελευταίους μήνες, δεν την έχουμε δει σε καμία δημόσια με την οικογένειά της, κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως απόδειξη ότι έχει φύγει από το παλάτι.

Η τελευταία φορά που ο Αλβέρτος εμφανίστηκε μαζί με τα παιδιά του και χωρίς να τον συνοδεύει η σύζυγός του ήταν πριν από λίγες μέρες, κατά την εκδήλωση στο Ωκεανογραφικό Μουσείο.

Εκεί, είδαμε την εξάχρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον δίδυμο αδελφό της Ζακ να συνοδεύουν τον 63χρονο πατέρα τους. Και οι τρεις τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες, σε συμμόρφωση με τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν η μεγάλη απούσα, και η δικαιολογία από το παλάτι ήταν ότι δεν επέστρεψε ακόμα από το ταξίδι της στη Νότια Αφρική τον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερου, εξαιτίας λοίμωξης ΩΡΛ.

Η απουσία της Σαρλίν έγινε αισθητή και στο Grand Prix του Μονακό, όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε μαζί με τα δίδυμα και χωρίς τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες πως η Σαρλίν έχει φύγει από το Μονακό μετά το νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου, για το οποίο έχει πάει στα δικαστήρια.

Πηγή: thetoc