Νατάσα Μποφίλιου: Με ποια Κύπρια πολιτικό βγήκε φωτογραφία

Η φωτογραφία της Νατάσας Μποφίλιου με γνωστή Κύπρια πολιτικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στο όμορφο νησί μας και έδωσε συναυλία το βράδυ της Τετάρτης (16/06) στη Λεμεσό. Εκεί βρέθηκε και η Άννα Θεολόγου, προκειμένου να απολαύσει την τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή

Η Άννα Θεολόγου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγκαλιά με την Νατάσα Μποφίλιου, στην οποία σχολίασε: «Μαγική, ανεπανάληπτη @natassabofiliouofficial #rednights #musicunderthestars #musicnights #cyprus».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Λίγες ώρες πριν τη συναυλία η Νατάσα Μποφίλιου είχε μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους followers της, βρισκόμενη στο Κηποθέατρο. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτηση της: «Χθες. Είχα ξεχάσει τα πάντα. Ποιά είμαι, τι δουλειά έχω πάνω στη σκηνή, τι θα ρθει ο κόσμος να κάνει μαζί μου το βράδυ… Είχε περάσει τόσο καιρός που ξέχασα ότι αναπνέω πάνω στη σκηνή. Ότι έχω εκπαιδευτεί για εκεί.
Αυτοί οι απίθανοι τύποι στις φωτογραφίες, μου θύμησαν πως γίνεται και οι απίθανοι άνθρωποι που βρέθηκαν να μας περιμένουν με λαχτάρα στις κερκίδες του Κηποθέατρου.
Λεμεσό, σ’ ευχαριστούμε απο καρδιάς δεν θα μπορούσαμε αλλιώς. Υ.γ. διαλέγω αυτές τις φωτογραφίες για να θυμάμαι τον ενθουσιασμό και τον τρόμο της μέρας. Της μέρας -1- μετά από τόση μοναξιά».

ΠΗΓΗ: BEAUTIFUL PEOPLE