Σταθερά μικρός ο αριθμός των καταγγελιών για μη τήρηση των μέτρων

Σε 9 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 3.327 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 712 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μια καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 549 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 546 έλεγχοι από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 428 έλεγχοι με μία καταγγελία πολίτη, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 578 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 256 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 258 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία, ενώ διενεργήθηκαν 94 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ